3 Secrets pak për të Viral Videos

Shkruar nga
Autoret e View2be

Video virale

"Charlie më gishtin tim", "Më telefono, ndoshta" dhe, së fundmi, "Gangnam Style". Të gjitha këto janë video virale që në shikim të parë nuk mund të duken asgjë të veçantë. Megjithatë, ata u bënë hite të bujshme, duke marrë miliona shikime, abonentë dhe të ngarkuar mijëra herë në vende të ndryshme të shpërndarjes së videove dhe mediave sociale.

Vetëm se çfarë i bëri ata të gjithë viral, dhe si mund të kopjoni suksesin e tyre për videot tuaja? Sot, do të zbulojmë tre sekrete që mund të ndihmojnë në rritjen e shikimeve tuaja të videove dhe, nëse përdoren me mençuri, mund të jenë çelësat për të bërë të gjitha videot tuaja të ardhshme dhe të kanalizosh një sukses të plotë!

Sekreti #1: Përmbajtja nuk është gjithçka

Një video virale nuk është vetëm për përmbajtjen apo mesazhin. Është gjithashtu se si e prezantoni mesazhin dhe kush është audienca juaj e synuar. Ju nuk mund të prisni që të kënaqni veganët kur videoja juaj ka të bëjë me kokrrat e qengjit. Kjo tha, ju duhet të mbani në mend këto në vijim:

  • Videoja juaj duhet të jetë e përshtatshme dhe e dobishme për audiencën dhe klientët tuaj të synuar.
  • Pavarësisht nga tema juaj, videoja juaj duhet të përmbajë disa nga aspektet që të gjitha videot e njohura kanë të tilla si muzika, faktori i goditjes, shkurtësia dhe të ngjashme.
  • Kurrë mos harroni të zgjedhni titullin tuaj të videos, përshkrimin dhe etiketat.
  • Gjithmonë përdorni një tablo që është interesante dhe një përfaqësim korrekt i përmbajtjes së videos.

Sekreti #2: Bëhu i pari që e përhapësh dashurinë

Nëse nuk e doni dhe ndani videon tuaj, pse do të bëjnë të tjerët? Duhet të ndërmarrësh iniciativa për njerëzit që të ndjekin, kështu që merrni më shumë dhe filloni të ndani atë video të re prej jush. Këtu janë disa nga vendet e mëdha për ta bërë këtë:

  • Faqja juaj e internetit
  • Ditarin tuaj
  • Bloget e njerëzve të tjerë (përmes dërgimit të mysafirëve)
  • Llogaritë e tua të medias sociale (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, etj)
  • Forumet
  • Email për familjen, miqtë dhe të njohurit

Sekret #3: Nëse gjithçka tjetër dështon, blini rrugën tuaj për video virale

Kjo është nëna e të gjitha sekreteve kur bëhet fjalë për videot virale. Ju shikoni, jo çdo video virale arriti aty ku ata janë natyrisht. Shumë prej tyre në të vërtetë e blejnë rrugën e tyre në krye. Besoni apo jo, disa kompani të larta si ato të Hollivudit e përdorin këtë metodë.

Në thelb, ajo që bëni këtu është blerja e shikimeve, pëlqimeve, komenteve dhe abonimeve (pikëpamjet janë më të rëndësishmet). Megjithëse metoda duket të jetë asgjë, përveç mashtrimit, është një mënyrë për të hapur portën e mundësive për kanalin tënd dhe videot e ardhshme. Duke i dhënë një shtysë videos tënde, do të keni mundësinë të jeni të paraqitur në faqen kryesore të YouTube dhe të keni një njohje të tillë si videoja më e shikuar në një javë apo kategori specifike. Kjo për rrjedhojë çon në gjetjen e videove më të lehta nga njerëzit, gjë që mund t'i shtyjë ata të regjistrohen në kanalin tënd dhe të shikojnë për projektet e ardhshme. Kështu që herën tjetër, nuk do të keni nevojë të përdorni ndonjë lloj shtytjeje.

Videot virale nuk janë të gjitha ato që duken, dhe sigurisht që nuk keni nevojë të shpenzoni vite dhe mijëra dollarë për videot tuaja që të shikojnë vazhdimisht raftet. Ju vetëm duhet të jeni të mençur me strategjinë tuaj të marketingut. Merrni në konsideratë sekretet që kemi ndarë me ju sot, dhe përpiquni t'i provoni shërbimet tona në YouTube; mund të jetë vetëm çelësi i suksesit duke pritur që ta përdorni.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë