301 Views: Sekreti për të ngrirë shikimin tuaj në YouTube

Shkruar nga
Autoret e View2be

301 Shikimet e YouTube

Nëse e keni përdorur YouTube për një kohë tani, atëherë ndoshta keni hasur tashmë video me pamje të mbërthyer në 301. Këto video në përgjithësi janë të llojit të popullarizuar të muzikës virale, çështjeve të diskutueshme dhe të ngjashme, të cilat morën pikëpamje të menjëhershme masive. Ju mund të thoni se videot po marrin shumë vëmendje, pasi komentet, pëlqimet dhe mospëlqimet janë joproporcionale në krahasim me shikimet e 301 që sportelet e tyre po shfaqen.

Tani, problemi këtu është se jo të gjithë e dinë se cila është arsyeja për këtë fenomen. Mendoni për këtë. A e dini pse videot tuaja ose të tua të preferuara janë të mbërthyer në pikëpamjet e 301?

Sekreti prapa 301 Views

Për kaq shumë kohë, njerëzit janë mbajtur në errësirë ​​pse kaq shumë video janë duke u mbërthyer sapo videot e tyre të arrijnë pikëpamjet e 301. Për fat të mirë, këtë vit, dikush-Brady Haran i Numberphile-i ka hetuar plotësisht dhe më në fund ka zbuluar se si dhe pse videot janë mbërthyer në 301.

Ja videon Brady ka dalë pas një interviste të plotë me Ted Hamilton, menaxherin e produkteve të YouTube për analytics:

http://www.youtube.com/watch?v=oIkhgagvrjI

Video zbulon një numër të gjërave, por ndoshta më të rëndësishmet për të marrë parasysh janë si në vijim:

  • Të gjitha pikëpamjet që një video merr deri sa të arrijë 300 numërohet, pavarësisht se si janë fituar.
  • Pas shikimeve të 300, YouTube verifikon burimet dhe origjinalitetin e shikimeve bazuar në standardin e tij të caktuar. Megjithatë, pamjet nuk llogariten me dorë.
  • Procesi i verifikimit i implementuar nga YouTube prodhon një vonesë në përditësimin e pikëpamjeve, rrjedhimisht duke rezultuar në sportelet e shikimit të ngrirë.
  • Pse 301 dhe jo, të themi, 100 ose 200? Nuk ka shumë arsye, përveç se është numri i caktuar i YouTube për kodin e tij më pak ose më të barabartë.
Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?

Këshilla të vlefshme për çlirimin e pikave të shikimit në YouTube

Pra, tani, kemi ardhur në kulm. Sa saktësisht bëjmë që një shikues i ngrirë i YouTube të mos fillojë të funksionojë përsëri? Në thelb, ju keni vetëm dy opsione:

  • Prisni që kundërshti të hidhet në vetvete. Në varësi të disa faktorëve, kjo mund të marrë diku nga një ditë në më shumë se një javë. Edhe pse mund të jetë jashtëzakonisht e dhimbshme për të pritur, duke bërë kështu, merr mezi çdo përpjekje dhe sigurisht nuk kërkon që ju të shpenzoni para.
  • Merrni shikimet e YouTube nga View2.be. Nëse dëshiron që kundërshtimi yt të mos bjerë më shpejt, marrja e shikimeve në YouTube është alternativa më e mirë. Jo vetëm që do të dalësh nga pikëpamjet e 301 të dënimit, por shanset për t'u shfaqur në faqen kryesore të YouTube gjithashtu do të rriten. Kjo do t'ju ndihmojë më shumë në fushatën tuaj për të marrë më shumë shikime, pëlqime, komente, abonime, drejtime dhe shitje. Në pak fjalë, marrja e pikëpamjeve do të ndihmojë zhvillimin e biznesit tuaj, veçanërisht projektin tuaj të marketingut të videos.

Nëse në të kaluarën, të gjithë ju mund të bëni është të pyes veten pse videot tuaja janë të mbërthyer në pikëpamjet 301, tani, ju mund të bëni një ndryshim. Jepni videot tuaja një nxitje të mirë duke marrë shikime falas ose premium YouTube nga View2.be sot!

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë