Mënyrat 5 për të promovuar kanalin tënd jashtë YouTube

Shkruar nga
Autoret e View2be

Marrja e pikave kryesore në YouTube në aspektin e abonentëve dhe pikëpamjeve është një detyrë e vështirë për të arritur. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ke nisur vetëm kohët e fundit kanalin tënd të YouTube. Edhe pse ngjitja e shkallës së popullaritetit në YouTube mund të jetë e vështirë, është e mundur. Natyrisht, për të arritur një sukses të tillë, do të duhet të promovosh sa më shumë kanalin dhe videot e YouTube. Për më tepër, duhet të mësosh nga metodat dhe mjetet promovuese më të mira të YouTube jashtë faqes së videove për ndarjen e videove.

Ku duhet të promovoni videot tuaja në YouTube?

Pra, çfarë strategjish të promovimit duhet të përdorësh për të rritur shikimet, pëlqimet dhe komentet e videos në YouTube?

Njoftim për shtyp

Nëse po drejtoni një biznes apo një organizatë jofitimprurëse, atëherë ju mund të dëshironi të krijoni një deklaratë për shtyp dhe t'ia dorëzoni atë drejtorive reputacionesh PR. Njoftimi për shtyp duhet të përfshijë informacione të mira në lidhje me qëllimin e organizatës suaj, kanalin YouTube të krijuar kohët e fundit dhe temat që do të trajtojnë videot tuaja.

Artikujt dhe Postimet e Vizitorëve

Nëse krijoni videot për të ofruar informacione për hendeqet, produktet ose shërbimet specifike, atëherë krijimi i artikujve dhe postimeve të mysafirëve dhe dërgimi i tyre në faqet e rangut të mirë do të jetë një zgjedhje e mirë. Kur ju bëni, sigurisht, duhet të mbani mend që gjithmonë të përfshijë emrin e organizatës tuaj dhe një lidhje me kanalin tuaj në YouTube në kutinë tuaj të burimeve ose autor bio.

Video Website

Për pronarët e biznesit fillestar që përdorin video marketing si një mjet primar, YouTube është tashmë më se e mjaftueshme. Ndërsa është e vërtetë që tashmë do të jeni në gjendje të kontaktoni miliona njerëz me vetëm kanalin tuaj në YouTube, të paturit e një faqeje video do të zgjerojë më tej shtrirjen tuaj. Edhe, më mirë, faqja juaj e videove mund të shërbejë për disa qëllime të tjera. Ju mund ta përdorni atë si një tabelë njoftimi për çdo ndryshim që kompania juaj mund të zbatojë dhe si një dyqan për çdo produkt ose shërbim që mund të ofroni.

Blog

Duke pasur një blog ku postoni përditësime rreth kompanisë suaj dhe kanalit tuaj në YouTube është shumë i dobishëm. Me një blog, nuk do të keni nevojë të krijoni postime shumë të gjata. Përkundrazi, thjesht mund të shkruash një paragraf për postim për të përshkruar videot e tua të reja. Duke pasur një faqe interneti dhe blog mund të duket budalla pasi të dy duket se kanë të njëjtin funksion. Sidoqoftë, bloget kanë tendencë të kenë një ndjenjë më shoqërore, të cilën shumica e përdoruesve preferojnë. Me një blog, gjithashtu mund të keni një mënyrë tjetër për të komunikuar me ndjekësit tuaj të videos, pasi që bloget u lejojnë përdoruesve të lënë komentet mbi postimet.

Mediat sociale

YouTube po merr miliona vizitorë çdo ditë. Megjithatë, askush nuk mund ta mohojë faktin se mediat e tjera sociale, sidomos Facebook dhe Twitter, kanë dhjetra e qindra miliona përdorues që hyjnë në llogaritë e tyre pothuajse çdo ditë, duke shpenzuar diku nga disa minuta deri në disa orë. Nëse doni të bëni atë të madh në YouTube, duhet ta përdorni këtë njohuri në avantazhin tuaj. Kjo do të thotë që ju duhet të lidhni llogarinë tuaj në YouTube në llogarinë tuaj të mediave të tjera sociale për të mbajtur lehtë kontaktet me abonentët tuaj. Dorëzimi i lidhjeve tuaja të videove në faqet e bookmarking si Digg dhe Delicious do të jetë gjithashtu e dobishme.

Ka shumë mënyra për të siguruar që ju të merrni sa më shumë vëmendje që dëshironi në YouTube. Megjithatë, një nga mënyrat më të mira është promovimi i videove tuaja jashtë vetë YouTube. Jepni strategjitë e promovimit që ne kemi ndarë me ju sot, dhe me siguri do t'ju japin fuqinë tuaj të nevojshme.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë