Politika e Privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përcakton se si View2.be përdor dhe mbron çdo informacion që ju jep View2.be kur përdorni këtë faqe interneti.

View2.be është e përkushtuar të sigurojë që privatësia juaj të mbrohet. Nëse ju kërkojmë të siguroni informacione të caktuara me anë të të cilave mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe në internet, atëherë mund të siguroheni se ato do të përdoren vetëm në përputhje me këtë deklaratë të privatësisë.

View2.be mund ta ndryshojë këtë politikë herë pas here duke azhurnuar këtë faqe. Ju duhet ta kontrolloni këtë faqe herë pas here për të siguruar që jeni të kënaqur me çdo ndryshim. Kjo politikë është efektive nga 1 shkurt 2012.

Ajo që ne mbledhim

Ne mund të mbledhë informacionin e mëposhtëm:

  • Emri dhe Titulli
  • informacionin e kontaktit, duke përfshirë adresën e-mail
  • informacion demografike të tilla si kodin postar, preferencat dhe interesat
  • informatat tjera përkatëse të sondazheve të konsumatorëve dhe / ose ofron

Çfarë bëjmë me informacionin që ne të mblidhen

Ne kërkojnë këtë informacion për të kuptuar nevojat tuaja dhe t'ju ofrojë një shërbim më të mirë, dhe në veçanti për arsyet e mëposhtme:

  • Mbajtja e të dhënave të brendshme.
  • Ne mund të përdorim informacionin për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.
  • Ne mund periodikisht dërgoni postë elektronike promovuese në lidhje me produkte të reja, ofertat speciale ose informacione të tjera të cilat ne mendojmë se ju mund të gjeni interesante duke përdorur adresën e-mail që keni dhënë.
  • Herë pas here, mund të përdorim edhe informacionet tuaja për t'ju kontakuar për qëllime të hulumtimit të tregut. Ne mund t'ju kontaktojmë me email, telefon, faks ose postë. Ne mund ta përdorim informacionin për të përshtatur faqen e internetit sipas interesave tuaja.

Siguri

Ne jemi të angazhuar për të siguruar që informacioni juaj është e sigurtë. Për të parandaluar qasje të paautorizuar ose shpalosje, ne kemi vënë në vend të procedurave të përshtatshme fizike, elektronike dhe menaxheriale për të mbrojtur dhe siguruar mbledhë informacion ne internet.

Si ne përdorim cookies

Një cookie është një skedar i vogël që kërkon leje për t'u vendosur në hard driveun e kompjuterit tuaj. Pasi të jeni dakord, skedari shtohet dhe cookie ndihmon në analizimin e trafikut në internet ose ju lejon të dini kur vizitoni një vend të caktuar. Cookies lejojnë aplikacionet e uebit t'i përgjigjen juve si individ. Aplikacioni në internet mund të përshtasë operacionet e tij sipas nevojave tuaja, pëlqimeve dhe mosveprimeve duke mbledhur dhe duke kujtuar informacionin rreth preferencave tuaja.

Ne përdorim cookies për log të trafikut për të identifikuar cilat faqe janë duke u përdorur. Kjo na ndihmon të analizuar të dhënat për web faqja e trafikut dhe për të përmirësuar faqen tonë të internetit në mënyrë që të qepur atë për nevojat e konsumatorëve. Ne përdorim vetëm këtë informacion për qëllime të analizës statistikore dhe më pas të dhënave është hequr nga sistemi.

Në përgjithësi, cookies na ndihmojnë të siguruar me një faqe interneti të mirë, duke bërë të mundur që ne të monitoruar cilat faqe ju të gjeni të dobishme dhe të cilat ju nuk e bëni. Një cookie në asnjë mënyrë nuk na jep akses në kompjuterin tuaj ose ndonjë informacion në lidhje me ju, përveç të dhënave që ju zgjidhni për të ndarë me ne.

Ju mund të zgjidhni për të pranuar ose refuzuar cookies. Shumica e shfletuesve të internetit automatikisht pranon cookies, por ju zakonisht mund të ndryshoni shfletuesin tuaj për t'i refuzuar cookies nëse ju preferoni. Kjo mund të ju ndalojë nga duke përfituar të plotë nga faqja e internetit.

Lidhje me faqe të tjera

Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të tjera të interesit. Megjithatë, një herë ju keni përdorur këto lidhje për të lënë faqen tonë, ju duhet të vini re se ne nuk kemi asnjë kontroll mbi këtë website të tjera. Prandaj, ne nuk mund të jetë përgjegjës për mbrojtjen dhe privatësinë e çdo informacion që ju ofrojnë ndërsa faqet që vizitojnë të tilla dhe vendeve të tilla nuk janë të rregulluara me këtë deklaratë të privatësisë. Ju duhet të ushtrojë kujdes dhe të kërkoni në deklaratën e privatësisë në fuqi në faqen e internetit në fjalë.

Kontrollin e informacionit tuaj personal

Ju mund të zgjidhni për të kufizuar mbledhjen apo përdorimin e informacionit tuaj personal në mënyrat e mëposhtme:

  • sa herë që ju kërkohet të plotësoni një formular në faqen e internetit, shikoni për kutinë që ju mund të klikoni për të treguar se ju nuk doni të dhënat që do të përdoret nga askush për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë
  • nëse më parë keni rënë dakord me ne duke përdorur informacionin tuaj personal për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë, ju mund të ndryshoni mendimin tuaj në çdo kohë duke na shkruar ose dërguar me email në [email mbrojtur]

Ne nuk do të shesë, shpërndajë ose me qira informacionin tuaj personale të palëve të treta përveç nëse kemi lejen tuaj ose janë të kërkuara nga ligji për ta bërë këtë. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për të ju dërgojnë informacion promovuese në lidhje me palët e treta të cilat ne mendojmë se ju mund të gjeni interesante, nëse ju na tregoni se ju dëshironi që kjo të ndodhë.

Nëse besoni që çdo informacion ne po mbajnë mbi ju është i pasaktë ose i paplotë, ju lutem shkruani ose na dërgoni me email sa më shpejt të jetë e mundur, në adresën e mësipërme. Ne menjëherë do të korrigjojë çdo informacion gjetur të jetë i pasaktë.

en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë