Blej abonentë në YouTube

Optimizoni kanalin dhe videot tuaja duke përdorur praktikat më të mira të YouTube për rritjen maksimale organike pa blerë reklama! Ne jemi të Çertifikuar nga Google për Rritjen e Kanalit YouTube dhe e dimë se çfarë duhet për të kryer!

Ne dimë si të performojmë në YouTube!

Ekspertët tanë të Çertifikuar të YouTube kanë kryer SEO të YouTube që nga viti 2011. Ne i njohim strategjitë më të mira dhe më efektive që japin rezultate. Ne do të vlerësojmë plotësisht kanalin dhe videot tuaja, pastaj do t'ju ofrojmë udhëzime specifike, të hollësishme dhe të lehta për tu ndjekur për ta optimizuar atë dhe për t'u renditur më lart në rezultatet e kërkimit. Kjo çon në trafik nga shikuesit që kanë më shumë rëndësi - ata organikë.

Vlerësimi i kanalit YouTube

Një vlerësim i plotë dhe i thelluar i kanalit tuaj në YouTube + analiza e konkurrencës 1 + plani i veprimit për hapat e ardhshëm.

Shërbimi përfshin:

 • Vlerësimi i plotë i kanalit
 • Plani i detajuar i veprimit për ju
 • 1 Konkurrenti i Hulumtuar
 • 5 Fjalë kyçe të kërkuara / Hashtags
 • 1 Ndikuesi identifikohet dhe krahasohet
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë

SEO e videos në YouTube

Një vlerësim i plotë i videos tuaj në YouTube, duke na lejuar të ju japim një Titull + Përshkrim + 10 Fjalë kyçe / Hashtag të zgjeruara.

Shërbimi përfshin:

 • Vlerësimi i plotë i SEO-së së videos
 • Ofrohet 1 Titull i Përmirësuar
 • 1 Përshkrimi i përmirësuar i siguruar
 • 10 Fjalë kyçe të kërkuara / Hashtags
 • Koha e dorëzimit: 4 deri 7 ditë

Projektimi Grafik YouTube

Një Baner i Kanalit YouTube dhe Miniatura të Videove në YouTube, të ridizenjuara plotësisht.

Shërbimi përfshin:

 • Cilësia e Projektimit Profesional
 • Me porosi për të përputhur markën tuaj
 • Dizajn i fortë dhe tërheqës
 • Madhësia dhe Cilësia e duhur për YouTube
 • Përmirëson normën tuaj të klikimit (CTR)
 • Koha e dorëzimit: 1 deri 4 ditë

FAQ për rishikimin e kanalit YouTube

Si mundet që një rishikim kanali të ndihmojë në rritjen e shpejtë të kanalit tim?

Ne përdorim një kombinim të praktikave më të mira për të parë markën, prodhimin e përmbajtjes, optimizimin dhe strategjinë e videos për të gjeneruar shpejt rritje natyrore.

Si do të më merrni më shumë pajtimtarë?

Ne do t'ju tregojmë 5 strategji të provuara për të marrë më shumë abonentë në YouTube shpejt. Ne do të flasim për strategji reale me rezultate reale, të provuara (kjo nuk do të ketë të bëjë me bërjen e nën4sub ose blerjen e pamjeve). Këto janë strategji reale, të cilat do t'ju çojnë në nivelin tjetër.

Si mund t’i kërkoj njerëzve që të abonohen në kanalin tim?

Kërkesat e regjistrimit duhet të bëhen në një mënyrë jo të padëshiruar - nuk mund të kërkoni thjesht. Ju duhet të shpjegoni vlerën e bërë në një mënyrë të qartë dhe t'u tregoni atyre se është në interesin e tyre më të mirë. Gjithashtu, mos jini i neveritshëm dhe pyesni bukur. Askush nuk pëlqen të shtyhet për të marrë një vendim.

Pse ka rëndësi edhe dizajni i kanalit tim?

Ju duhet një dizajn i pastër që e bën shumë të lehtë të kuptoni se për çfarë kanali bëhet fjalë! Mendoni për atë si një dyqan, ju doni të jeni shumë të qartë për sa i përket propozimit të vlerës së kanalit tuaj që nga fillimi. Ne do të shikojmë në kanalin tuaj dhe do të japim sugjerime të drejtpërdrejta për të përmirësuar dizajnin e kanalit tuaj.

Keni nevojë për kredencialet e mia të hyrjes në kanalin YouTube?

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube. Në vend të kësaj, ne ju ofrojmë një dokument të hollësishëm dhe të kuptueshëm, në mënyrë që të zbatoni vetë sugjerimet e personalizuara. Easyshtë e lehtë dhe ju do të pëlqeni të zbatoni vetë ndryshimet, pasi do t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni si YouTuber.

A mund të punoni me çdo lloj kanali YouTube?

Po! Ne punojmë me çdo lloj kanali në YouTube dhe mund t'ju ndihmojmë të rriteni tuajin, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

A mund t'i siguroni këto shërbime në kanalet jo-angleze të YouTube?

Po dhe Jo. Le të shpjegojmë tongue Gjuha jonë amtare është anglishtja. Meqenëse ne duam t'ju ofrojmë shërbimin më cilësor më të mirë të mundshëm, për fat të keq nuk mund t'ju ofrojmë rishikimin tonë SEO në një gjuhë tjetër.
Sidoqoftë ... ne mund t'ju ofrojmë shërbimin tonë në anglisht, atëherë ju mund të përdorni Google Translate për ta ndryshuar atë në gjuhën tuaj. Google Translate bën një punë të shkëlqyeshme në përkthimin, kështu që do të jeni në gjendje të përfitoni shumë nga këto shërbime, edhe nëse kanali juaj është në një gjuhë tjetër.

Sa zgjat procesi i tërë?

Mund të ndryshojë në bazë të qëllimeve tuaja. Në përgjithësi, pas zbatimit të sugjerimeve tona, do të shihni rritje të ngadaltë gjatë muajit të parë sepse YouTube nuk azhurnon rezultatet menjëherë. Pastaj, për muajt në vazhdim, vrulli do të rritet dhe do të vazhdojë të rritet muaj pas muaji. Likeshtë si një kamion transporti… Rezultatet do të fillojnë të ngadaltë, por sapo vrulli të rritet, ju do të dilni përpara me shpejtësi të plotë! Këto rezultate supozojnë se ju keni zbatuar sugjerimet tona dhe po postoni gjithashtu përmbajtje cilësore. Pavarësisht nga cilësia e përmbajtjes, shërbimet tona do të ndihmojnë, por sa më e lartë të jetë përmbajtja, aq më të mira do të shihni rezultatet pas zbatimit të sugjerimeve tona.

FAQ për SEO të videos në YouTube

Si mund të ndihmojnë titujt, përshkrimet dhe fjalët kyçe / hashtag të përmirësuara të rriten në kanalin tim?

Ne përdorim një kombinim të praktikave më të mira dhe mjeteve premium të kërkimit për t'ju dhënë një Titull, Përshkrimi dhe Fjalët kyçe / Hashtags që do t'ju ndihmojnë të renditeni më mirë, të dukeni më profesional dhe të rrisni klikimin e videos suaj (CTR).

Keni nevojë për kredencialet e mia të hyrjes në kanalin YouTube?

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube. Në vend të kësaj, ne ju ofrojmë një dokument të hollësishëm dhe të kuptueshëm, në mënyrë që të zbatoni vetë sugjerimet e personalizuara. Easyshtë e lehtë dhe ju do të pëlqeni të zbatoni vetë ndryshimet, pasi do t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni si YouTuber.

A mund të punoni me çdo lloj kanali YouTube?

Po! Ne punojmë me çdo lloj kanali në YouTube dhe mund t'ju ndihmojmë të rriteni tuajin, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

A mund t'i siguroni këto shërbime në kanalet jo-angleze të YouTube?

Po dhe Jo. Le të shpjegojmë tongue Gjuha jonë amtare është anglishtja. Meqenëse ne duam t'ju ofrojmë shërbimin më cilësor më të mirë të mundshëm, për fat të keq nuk mund t'ju ofrojmë rishikimin tonë SEO në një gjuhë tjetër.
Sidoqoftë ... ne mund t'ju ofrojmë shërbimin tonë në anglisht, atëherë ju mund të përdorni Google Translate për ta ndryshuar atë në gjuhën tuaj. Google Translate bën një punë të shkëlqyeshme në përkthimin, kështu që do të jeni në gjendje të përfitoni shumë nga këto shërbime, edhe nëse kanali juaj është në një gjuhë tjetër.

Sa zgjat procesi i tërë?

Mund të ndryshojë në bazë të qëllimeve tuaja. Në përgjithësi, pas zbatimit të sugjerimeve tona, do të shihni rritje të ngadaltë gjatë muajit të parë sepse YouTube nuk azhurnon rezultatet menjëherë. Pastaj, për muajt në vazhdim, vrulli do të rritet dhe do të vazhdojë të rritet muaj pas muaji. Likeshtë si një kamion transporti… Rezultatet do të fillojnë të ngadaltë, por sapo vrulli të rritet, ju do të dilni përpara me shpejtësi të plotë! Këto rezultate supozojnë se ju keni zbatuar sugjerimet tona dhe po postoni gjithashtu përmbajtje cilësore. Pavarësisht nga cilësia e përmbajtjes, shërbimet tona do të ndihmojnë, por sa më e lartë të jetë përmbajtja, aq më të mira do të shihni rezultatet pas zbatimit të sugjerimeve tona.

FAQ për modelin grafik në YouTube

Si mund të ndihmojë një banderolë e përmirësuar dhe miniaturat e videos së kanalit të rriten në kanalin tim?

Përshtypjet e para janë jashtëzakonisht të rëndësishme në botën online. Nëse dikush viziton kanalin tuaj dhe nuk sheh një banderolë dhe miniatura video që tërheqin vëmendjen e tyre, ata shumë shpejt do të shtypin butonin e kthimit. Shërbimi ynë profesional i dizajnit do të të buzëqeshë në fytyrë kur të ngarkosh grafikë dhe të shohësh "vitrinën" tënde të përmirësuar dhe profesionale.

Sa e Rëndësishme Toshtë të Dizenjosh Miniatura Profesionale të Videove?

Nëse hidhni një vështrim, do të shihni se të gjithë YouTube kryesorë po përdorin tablotë e personalizuara të videove për t'i bërë videot e tyre të hapura dhe për të marrë më shumë klikime. Miniaturat cilësore dhe të personalizuara e bëjnë videon tuaj të dallohet nga videot që mund të kenë më shumë shikime ose të jenë më të njohura sesa tuajat. Edhe nëse videoja juaj renditet më ulët në rezultatet e kërkimit, një tablo e personalizuar do të tërheqë vëmendjen e tyre dhe për këtë arsye do t'i inkurajojë ata të vizitojnë videon tuaj.

Miniaturat e personalizuara gjithashtu ndihmojnë në përmirësimin e renditjes tuaj të kërkimit në YouTube dhe Google, duke krijuar kështu më shumë trafik organik për ju.

Keni nevojë për kredencialet e mia të hyrjes në kanalin YouTube?

Jo, nuk kemi nevojë për kredencialet tuaja të hyrjes. Ne nuk hyjmë në kanalin tuaj YouTube. Në vend të kësaj, ne ju ofrojmë grafikë në mënyrë që t'i ngarkoni ato vetë. Easyshtë e lehtë dhe ju do të pëlqeni të bëni ndryshimet vetë, pasi do t'ju ndihmojë të mësoni dhe të rriteni si YouTuber.

A mund të punoni me çdo lloj kanali YouTube?

Po! Ne mund të krijojmë grafikë për çdo lloj kanali në YouTube, pa marrë parasysh se për çfarë përmbajtjeje bëhet fjalë.

Po sikur të mos më pëlqen dizajni, apo dua ndryshime?

Thjesht Na Kontaktoni, shpjegoni se çfarë dëshironi të shihni të ndryshuar dhe ne do të bëjmë rishikimet! Në fund, ne duam që ju të doni grafikë që merrni dhe postoni në kanalin tuaj YouTube.

Sa zgjat procesi i tërë?

Mund të ndryshojë në bazë të qëllimeve tuaja. Në përgjithësi, pas implementimit të grafikëve tanë, do të shihni rritje të ngadaltë gjatë muajit të parë sepse YouTube nuk azhurnon rezultatet menjëherë. Pastaj, për muajt në vazhdim, vrulli do të rritet dhe do të vazhdojë të rritet muaj pas muaji. Likeshtë si një kamion transporti… Rezultatet do të fillojnë të ngadaltë, por sapo vrulli të rritet, ju do të dilni përpara me shpejtësi të plotë! Këto rezultate supozojnë se ju keni implementuar grafikët tanë dhe po postoni gjithashtu përmbajtje cilësore. Pavarësisht nga cilësia e përmbajtjes, shërbimet tona do të ndihmojnë, por sa më e lartë të jetë përmbajtja, aq më të mira do të shihni rezultatet pas implementimit të grafikëve tanë.

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.

Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë