Blej Shikimet e YouTube

Ico P 1
✅

Ndihmon që të fitosh njohjen e menjëhershme për videot e tua

✅

Inkurajon të tjerët të shikojnë videot tuaja

✅

Pamjet ndihmojnë në rritjen e renditjes së kërkimit në YouTube dhe Google

✅

Dorëzimi i garantuar

✅

Shpejtësia e dorëzimit është përafërsisht 1,000-50,000 në ditë

✅

Shikime të ndara në shumë video (Shikime 1,000 për Video Minimal). Rendisni 5,000 Pamjet dhe Ndani nëpër 1-5 Video.

Imazhi 01

Shqyrtime nga klientët tanë

Submit komentin tuaj
1
2
3
4
5
Dërgo
     
anuloj
Krijo shqyrtim tuaj
Blej Shikimet e YouTube
Average rating:  
 komente 2
 by Thomas D
Punë e mirë

Aplikimi i mirë, i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

 by satya prakash
Shikimet në YouTube

Kjo është kompania më e mirë e ofruesit të shërbimeve për dhënien e shikimeve dhe pëlqimeve të YouTube.

Kuptoni pse ju blini Shikime YouTube

Kjo mund të tingëllojë mjaft kërcënuese ose funny për ju, por të themi të vërtetën, ky është vendimi më i mirë që do të bëni për të rritur kanalin tuaj në YouTube. A është e paligjshme? Jo. A është një krim? Jo. Është një domosdoshmëri për çdo pronar i kanalit të YouTube që kërkon të fillojë praninë e tyre në botën e transmetimit të videos.

A e dini se 2 miliarda video janë parë në YouTube çdo ditë në mbarë botën? A e dini se filmat 17,280 janë ngarkuar në ditë? A e dini se qindra miliona video janë shikuar në pajisje të lëvizshme? A e dini se 70% e trafikut të YouTube vjen nga jashtë Shteteve të Bashkuara? Për t'u ndarë nga kopetë dhe për të filluar organikisht shikuesit, duhet të blini pikëpamjet e YouTube për atë shtytje shumë të nevojshme.

Pse njerëzit blejnë shikime në YouTube?

Para se të shikosh një video në YouTube, shikuesit nuk kanë shumë për të dalë kur gjykojnë cilësinë e videos. Ka natyrisht titulli, tabloja dhe përshkrimi, por kjo nuk merr parasysh të gjithë historinë. Kontributi i pamjes shpesh është një faktor i rëndësishëm për shikuesit kur përpiqen të përcaktojnë cilësinë e videos. Meqë titulli dhe tabloni vetëm ju japin një paraqitje të shkurtër të përmbajtjes, ata nuk ju tregojnë se si krahasohet me përmbajtje të ngjashme. Si rezultat, krijuesit e videos në YouTube janë kthyer në pikëpamje të paguara për të ndihmuar në tregun e videove të tyre. Prandaj nevoja për të blerë pikëpamjet e YouTube.

Si punon pikëpamja e blerjes?

Blerja e shikimeve në YouTube do të thotë automatikisht gjenerimin e shikimeve për videot duke përdorur bots ose metoda të tjera më autentike. Përkundër faktit që pikëpamjet e blera nuk janë gjithnjë reale, ata japin përshtypjen se videoja është parë nga një numër i konsiderueshëm njerëzish të vërtetë. Kjo në fund të fundit ngre interesin e njerëzve të tjerë të cilët vetëm po shfletojnë nëpër video nën një fjalë kyçe të caktuar ose vend. Shumica e kohës, njerëzit do të gravitojnë në video me më shumë pikëpamje.

Përfitimet e blerjes së shikimeve në YouTube

  • Merrni një fillim të kokës: Një nga pengesat më të mëdha që duhet të tejkalohet është sigurimi që videoja juaj të fillojë me një fillim energjik. Nëse nuk ka entuziazëm për videon tënde kur lëshohet së pari, do të jetë e vështirë të nxisë interesimin në videon tënde poshtë vijës. Një nga avantazhet më të qarta të blerjes së pikpamjeve të YouTube është dhënia e videos me shtytjen fillestare të angazhimit menjëherë pas ngarkimit. Ky shpërthim i momentit mund të ndihmojë në nxitjen e shikuesve tuaj për t'u angazhuar me kanalin tuaj për një kohë të gjatë. Pasi të keni një sasi të konsiderueshme të shikimeve shpejt pas ngarkimit të videos, do të jetë shumë më e lehtë për të marrë videon tënde në nivelin e ardhshëm. Në vend që të nisësh nga e para, do të kesh një këmbë të menjëhershme në konkurrencën tënde edhe para se të sjellësh strategji të tjera në figurë.
  • Forcimi i Provës Sociale: Blerja e shikimeve në YouTube gjithashtu mund të përforcojë shpejt videon dhe provat sociale të markës. Kjo do të thotë që do të bëhesh shumë më reputacion dhe i besueshëm, kështu që njerëzit janë më të prirur të shikojnë videot, të besojnë fjalën tënde ose të blejnë diçka prej jush.
  • Përmirëso aftësinë tuaj shoqërore: Konsumatorët tërhiqen natyrshëm nga përmbajtja që është ndarë me ta ose që kanë dëgjuar për një burim tjetër. Kur një person gjen videon tënde, sa më shumë pikëpamje që ka, ka më shumë gjasa që audienca juaj ta shikojë atë dhe ta dëgjojë mesazhin e saj me një mendje të hapur. Kjo shkon krah për krah me zhvillimin e një reputacioni si një prodhues me përmbajtje të vlefshme, pasi besueshmëria juaj do të jetë në masë të madhe një faktor i popullaritetit tuaj. Kjo rritje në kredibilitetin tuaj është e paçmuar kur bëhet fjalë për rritjen e shitjeve që rrjedhin nga videoja juaj.
  • Marketingu më efektiv: Pa marrë parasysh sa tjetër promovon videon tënde, nga YouTube Ads për ta postuar atë në Facebook, Twitter ose Reddit, më shumë pikëpamje do t'i bëjnë ato më efektive. Njerëzit kanë më shumë gjasa të shikojnë një video popullore se ajo që nuk është, kështu që paratë e tua të marketingut shpenzohen më mirë pasi të blini pikëpamjet e YouTube.
  • Renditja më e mirë e kërkimit: Një nga avantazhet më të mëdha të blerjes së pikpamjeve të YouTube që shpesh anashkalohet është ndikimi që do të ketë në renditjen tuaj të kërkimit në YouTube. Meqenëse numri i shikimeve që kanë videot lidhet me rezultatet e kërkimit, blerja e shikimeve do të lejojë që videot tuaja të rriten në renditjen e tyre të kërkimit. Ngjashëm, rritja e numrit të shikimeve që ka videoja juaj do të lejojë që ajo të marrë vendosjen më të lartë në listën e videove të sugjeruara të YouTube tek përdoruesit. Në të dyja mënyrat, këto shikime të blera kanë aftësinë për të çuar në trafikun organik masiv që do të vazhdojë të rrisë angazhimet në kanalin dhe natyrisht të rrisë pikëpamjet në videot e mëvonshme që i shtoni kanalit.
  • Më shumë Sugjerime në YouTube: Ngjashëm me renditjen më të mirë në rezultatet e kërkimit, YouTube ka më shumë gjasa të sugjerojë videon tënde të tjerëve nëse keni shumë shikime me cilësi të lartë. Si rezultat, videoja jote shfaqet më shpesh në anën e anës dhe në fund të videove përkatëse.
  • Tërhiqni më shumë pamje - Përveç rritjes së reputacionit tënd në internet, blerja e shikimeve në YouTube do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në numrin e njerëzve të interesuar për të parë videon tënde. Hulumtimi i tregut ka treguar që audiencat në internet kanë shumë më shumë gjasa të klikojnë në një lidhje ose të shikojnë një video nëse ka një numër mbresëlënës shikimesh. Njerëzit përdorin konceptin e provave sociale për të marrë shkurtime në vendimmarrjen e tyre. Duke pasur pikëpamje dukshëm më shumë se konkurrentët tuaj, ju bën në shikim të parë zgjedhjen e qartë për përmbajtjen që shikuesit tuaj po kërkojnë. Sa më i madh raporti i angazhimeve totale ndaj konkurrentëve tuaj, kanali juaj shfaqet shumë më i fortë.
  • Bëhuni një autoritet: Me një ton pikëpamjesh, audienca, bashkëmoshatarët dhe influencuesit e tjerë kanë më shumë gjasa të të trajtojnë si një figurë apo ndikim autoritar popullor në kamare tuaj. Kjo mund t'ju ndihmojë ju ose biznesin tuaj të rriteni më shpejt dhe më të fortë dhe t'ju ndihmojë të ndërtoni reputacionin tuaj si ekspert ose burim.
  • Rritni të ardhurat tuaja nga reklamat dhe konvertimet CTA: Duke blerë pikëpamje dhe duke rritur sasinë e trafikut që tërhiqet në videon tënde, gjithashtu do të rrisni përfitimin e videove tuaja. Kur videoja ka më shumë shikime, pëlqime dhe komente pozitive, do të tërheq shikuesit tuaj organik që të klikojnë në shënimet dhe lidhjet tuaja. Nëse ke luftuar me Roi-in tënd dhe po kërkon një strategji që do të ndikojë në linjën tuaj të fundit, blerja e shikimeve në YouTube është zgjidhja që ke ëndërruar.

Blerja e pikëpamjeve të YouTube po shfaqet si një nga strategjitë më efektive të promovimit të videove. Kur fitohet nga një kompani me reputacion, rritja e shikimeve në video mund të ketë një ndikim të jashtëzakonshëm në suksesin e videove, pa rrezikuar integritetin e llogarisë tënde në YouTube. Për më tepër, kur kombinohen me strategji më konvencionale për rritjen e ekspozimit të një videoje, të tilla si blerja e reklamave në YouTube ose optimizimi i videove, blerja e pamjeve mund të rrisë ndjeshëm vijën tuaj të fundit.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të tjera të marketingut në YouTube

Opsionet e blerjes një herë pa abonim ose pagesa të përsëritura

Shërbime
Çmimi $
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600
Shërbime
Çmimi $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550
Shërbime
Çmimi $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80
$ 140
Shërbime
Çmimi $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 1250

Merrni 10% ulje sot!

Futni të dhënat tuaja për të marrë kodin tuaj të kuponit dhe filloni të rritni llogarinë tuaj të mediave sociale në mënyrën e thjeshtë.

Oferta vlen për të gjitha "Shërbimet Premium".
close-link
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë