Blog

Bëhuni një partner në YouTube

Bëhuni një partner në YouTube dhe merrni më shumë Moolah

1st nëntor 2012

Në "5 Arsyet Pse Marketingu në YouTube është Bomba", ne përmendëm rastësisht faktin që ju mund të fitoni nga YouTube jo vetëm nga drejtimi i vëzhguesve tuaj në faqen tuaj të internetit dhe ofrimi i produkteve ose shërbimeve tuaja. Sot, ne do të shtjellojmë pikërisht atë temë. Ne do të flasim për arsyet pse qëllimi kryesor i botuesve YouTube […]

Marketing në YouTube

Arsyet 5 Pse Marketingu i YouTube është bomba

1st nëntor 2012

YouTube. A ka ndonjë pronar biznesi sot që ende nuk ka dëgjuar për këtë platformë fitimprurëse të marketingut? YouTube zakonisht shihet duke shfaqur video shtëpiake - nga fëmijët që luajnë tek adoleshentët që shfaqin talentet e tyre. Sidoqoftë, YouTube është bërë një mjet i fuqishëm, madje i domosdoshëm i marketingut si për bizneset e vogla dhe korporatat shumëkombëshe. TOP 5 PENRFITIMET E TREGUT T YOUTUBE Tradicionale […]

en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë