Kopjimi i Vloggers popullore: Si ta bëni atë Rrugën e Drejtë

Shkruar nga
Autoret e View2be

Vlogger i popullarizuar

Kjo është ndoshta një temë e nxehtë në vlogging që ne duhet të diskutojmë. Ju shikoni, kur ka video të reja të goditura (imagjinoni nyjen, portokalli bezdisshëm dhe "Gangnam Style"), shumë njerëz bëhen shumë të etur për të hyrë në bandwagon të popullaritetit, shpesh duke vjedhur videot popullore dhe ngarkuar ato në kanalet e tyre . Ata e bëjnë këtë përgjithësisht pa menduar për personin ose kompaninë që i ka prodhuar fillimisht. Tani, pyetja është: a po bëni kaq të drejtë apo të gabuar?

4 Mënyrat për të ruajtur origjinalitetin pavarësisht nga kopjimi i videove

Përgjigjja jonë është e madhe, e madhe, JO. Pa dyshim, është e gabuar të vjedhësh videot e njerëzve të tjerë. Ata punuan shumë për ta, dhe është e drejtë që të tregojmë respekt duke mos vjedhur videot e tyre për të përzënë trafikun në kanalin tënd YouTube. Sidoqoftë, është në rregull të kopjoni formatet e skedarëve tuaj të preferuar ose të përdorni temën e videove specifike popullore si një frymëzim për shënimet tuaja vlog. Këtu janë disa mënyra për të përdorur vloggers popullor për të levave dhe për të zhvilluar vlog tuaj në YouTube:

Ndiqni Trendin

Nëse vëzhgoni vloggers popullor në kamare tuaj, ju do të gjeni se shumë prej tyre ndjekin një prirje. Për shembull, në bukurinë dhe vendndodhjen e modës, shumë përdorues krijojnë një video "Çfarë është në çantën time?". Në gatim, trendet shpesh mbikëqyren nga sezoni. Kjo do të thotë, gjatë verës, trajtimet e ftohta janë shpesh subjekt, ndërsa në dimër, supave të ngrohta janë zakonisht normë. Kur vëreni tendenca të tilla të përgjithshme, shpesh mund t'i ndiqni dhe thjesht shtoni një kontakt personal në videon tënde. Për shembull, nëse do të bësh një "mbulesë valle të stilit të Gangnam", mund të veshësh kostume gjatë vallëzimit ose të interpretosh valle në vende interesante ose të çuditshme si në qendër, në aeroport ose në transportin publik. Ju mund të kopjoni vloggers, por ju duhet të jeni të sigurt për të trajtuar atë në një kënd të ri.

Shto më shumë info

Edhe videot më informative në YouTube mund të japin vetëm aq shumë informacione. Gjithmonë, njerëzit që shohin një video në YouTube shikojnë për video të lidhura. Kjo është ajo ku hyni Ju mund të fluturojnë nëpër vloggers popullore të informacionit dhe pastaj të shtoni më shumë informacion. Informacioni shtesë që jepni mund të jetë ndonjë ose një kombinim i mëposhtëm:

  • Oferta dy cent tuaj
  • Jepi më shumë referenca
  • Prezantoni një demonstrim (perfekt për karakteristikat e produktit)

Krijo një përgjigje video

Kjo është ndoshta mënyra më efikase për të drejtuar njerëzit nga vloggers popullor YouTube në kanalin tënd. Ekzistojnë një numër formash përgjigjesh videoje që mund të krijoni, dy prej të cilave janë si më poshtë:

  • Shprehni mendimin tuaj për videon, duke cituar arsyet dhe referencat
  • Riprodhoni artikullin ose ushqimin që tregoi vlogger, duke preferuar të shtoni disa prekje personale

Video Feature

Nëse ndiheni pak dembel, atëherë ky opsion është për ju. Ta themi thjesht, ajo që bëni është të zgjidhni video popullore me një temë të ngjashme dhe t'i përpiloni ato në një listë video. Ju pastaj mund t'i titulloni ato si më poshtë (vini re se X qëndrojnë për temën):

  • Top 10 X
  • X Videos më të mira të 2012
  • 5 X Vlogs Ju duhet të dini

Shfaqja e videove është shumë e lehtë dhe ju lejon të merrni vëmendjen e atyre që shikojnë videot popullore ose vloggers që keni zgjedhur. Për pikë shtesë, kontaktoni pronarët e videove. Merrni ato për të parë, komentuar dhe rekomanduar videon tënde.

Duke pasur parasysh idetë e mësipërme, me siguri mund të krijoni video të mrekullueshme, jo nga vjedhja e drejtpërdrejtë e videove të tjera të vlogogjve, por thjesht nga të mësuarit prej tyre - dhe të zhvilloni kanalin tuaj dhe veten në një nga më të njohurat dhe të respektuarit në kamare tuaj.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë