Getting Down dhe Dirty me YouTube Video Editor

Shkruar nga
Autoret e View2be

Për t'u bërë një popullor YouTube, do të duhet të kesh video të mrekullueshme, frymëzuese dhe cool. Sidoqoftë, për të krijuar video të tilla, do t'ju duhet një redaktor video i njëtrajtshëm. Problemi i vetëm është se shumica e redaktorëve të videove sot janë mjaft të kushtueshme, më e lirë që variojnë nga njëqind dollarë dhe mijë dollarë. Për fat të mirë, YouTube ka vënë në dispozicion një redaktor të lirë dhe të mbushur me karakteristika.

Gjërat që mund të bëni me 6 me YouTube Video Editor

Të gjithë e dimë se një redaktor i videove është një mjet për të rritur pamjen dhe ndjenjën e përgjithshme të videove tona. Megjithatë, çfarë saktësisht mund të bësh me redaktorin amë të YouTube?

Trim dhe Merge Videos

Shpesh, do të zbuloni se një video specifike është tepër e gjatë ose që keni nevojë për disa video për të ilustruar më mirë mesazhin tuaj. Në raste të tilla, do të jetë më e dobishme të përdoren tiparet e shkurtazimit dhe shkrirjes. Ju thjesht mund të shkurtoni pjesët e videove që ju të gjeni më të dobishme dhe interesante dhe pastaj bashkoni ato në afatin tuaj kohor për të krijuar një video të qetë dhe argëtuese.

Rrotullo dhe stabilizo

Ka dy probleme kryesore që përdoruesit e YouTube ndeshen kur regjistrojnë videot me një smartphone: videoja ka gabim ose orientim dhe është e paqëndrueshme. Të dyja këto probleme e bëjnë videon në mënyrë jo të favorshme dhe madje edhe të bezdisshme. Për fat të mirë, të dyja këto probleme lehtë mund të fiksohen me redaktorin e YouTube. Duke klikuar në videoklipin tuaj, lehtë mund të rrotulloni dhe të stabilizoni videon tuaj. Vetëm një kujtesë, megjithatë: Mjeti i stabilizimit mund të bëjë kaq shumë. Nëse videoja juaj është shumë e paqëndrueshme, produkti përfundimtar do të tregojë ende njëfarë shakiness.

Rregulloni ndriçimin dhe ngjyrën

Ndriçimi dhe ngjyra janë dy elemente që ndërtojnë disponimin dhe atmosferën e një videoje. Nëse klipi juaj i papërpunuar nuk e portretizon ambientin që dëshironi, atëherë mund të dëshironi të përmirësoni videon tuaj duke përdorur veglat e rregullimit të dritës dhe ngjyrës.

Shto efekte

Ekzistojnë dy lloje efektesh në redaktorin e videos në YouTube që mund të shfrytëzosh, domethënë, efektet e videos dhe efektet e tranzicionit. Për efektet e përgjithshme të videos, disa nga zgjedhjet tuaja janë:

  • Pixelate
  • Zezë dhe e bardhë
  • Bojë e zezë supje
  • karikaturë

Për tranzicionin, disa efekte që keni në dispozicionin tuaj janë si më poshtë:

  • Crossfade
  • fshij
  • Blindet diagonale
  • Turbullirë kalimtare

Shto një fonogram, titull dhe kredi

Ndonjëherë, një fonogram me zgjuarsi zgjedh një botë të ndryshimit. Ndoshta kjo është një nga arsyet pse filmatorët shpenzojnë qindra e mijëra dollarë për prodhimin e tingujve origjinale. Nëse nuk keni muzikën tuaj, mund të zgjidhni një prej bibliotekës muzikore të YouTube. Megjithatë, mbani në mend, që kur e përdorni një nga biblioteka, videoja juaj automatikisht do të jetë e papërshtatshme për monetizim. Përveç fonogramit, gjithashtu mund të shtoni lehtë një titull të mirë dhe kredi në videon tuaj, duke i dhënë një ndjenjë pothuajse kinematike.

Shkarko videon tënde

Vetëm të jesh i qartë, nuk mund të shkarkoni direkt video me redaktorin. Sidoqoftë, pasi të përpunohet video, do të keni mundësi të shkarkoni pjesën tuaj të përfunduar. Përfitoni nga kjo veçori për referencë dhe përdorim të ardhshëm.

Me të gjitha këto karakteristika të mrekullueshme, redaktori i videos në YouTube dëshmon të jetë mjaft vegël e dobishëm, veçanërisht për ata që duan të modifikojnë videot e tyre në lëvizje. Jepni një provoni, dhe jepni videot tuaja një nxitje të këndshme në pamjen dhe, rrjedhimisht, pikëpamje.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë