Politika rimbursimi

View2.be ofron cilësi premium, shërbime të paguara. Për shërbimet tona që janë të "Garantuara", ne do të garantojmë që të marrim shërbimin e plotë, ose paratë tuaja prapa!

Nëse keni ndonjëherë një koment ose shqetësim, ju lutemi na kontaktoni së pari dhe ne do të bëjmë më të mirën tonë për të ofruar një zgjidhje. Nëse për ndonjë arsye të paparashikuar nuk mund të ofrojmë një zgjidhje për problemin tuaj specifik të "shërbimit të paguar", ne do të sigurojmë një rimbursim në shumën e duhur për diskrecionin tonë (bazuar në të gjitha rrethanat e situatës).

Bëni klientët tanë në mënyrën e duhur! Ju gjithmonë mund të ndjeheni të sigurt dhe të sigurt se blerja juaj me ne do të jetë e suksesshme dhe nëse jo, ne do të diskutojmë zgjidhje dhe do të rimbursojmë paratë tuaja nëse kjo është zgjidhja më e mirë.

** Kushdo që ka kapur keqpërdorimin e faqes, pavarësisht nga blerjet e kaluara ose të tanishme, do të ndalohet nga View2.be dhe nuk do të rimbursohet. **

en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë