Programimi në YouTube i InVideo-it: me të vjetrën, me të rejat

Shkruar nga
Autoret e View2be

Programimi në YouTube i Invideo

Marketingu i YouTube po rritet vazhdimisht si një strategji e preferuar midis marketerëve sot. Kjo nuk mund të shmanget pasi YouTube vazhdimisht po tërheqë sasi masive të trafikut dhe pasuesve, falë shumëllojshmërisë së materialeve argëtuese dhe edukative që mund të gjenden në të. Ndërkohë që marketingu i YouTube dëshmon të jetë një mjet i dobishëm për rritjen e vijës fundore, jo gjithkush është në gjendje të ketë sukses në përdorimin e saj. Një arsye për këtë është mungesa e markës.

JANË ME METODAT E VJETRA TË BRENDIMIT TË RINISË

Para, ka pasur vetëm dy mënyra përmes të cilave ju mund të markoni videon tuaj. Ato janë si në vijim:

  • Titulli- Mund ta vendosësh emrin tënd të kanalit ose kompanisë në fillim ose në fund të titullit tënd të videos.
  • video- Mund të përfshijë një klip të shkurtër që shfaq kanalin tënd ose emrin e kompanisë si pjesë e futjes së videos, duke përfunduar ose të dyja.

Ndërsa metodat e mësipërme janë mënyra të mira për të lidhur videot specifike me ju ose kompaninë tuaj, ato mund të jenë të përsëritura dhe madje edhe të mërzitshme. Kjo gjithashtu mund të jetë arsyeja për zhvillimin dhe futjen e funksionit të Programimit në YouTube të InVideo.

NË PROGRAMIN E RI YOUTUBE INVIDEO

InVideo Programimi është një tipar i nisur kohët e fundit nga YouTube. Ajo paraqet dy funksione që synojnë krijimin e vetëdijes, nxitjen e popullaritetit dhe drejtimin e shikuesve nga videot më të njohura të përdoruesit tek ato më pak të shikuara.

me Programimi në YouTube i InVideo, Ju mund të:

Jepni kanalin tënd

Shumica e rrjeteve televizive sot mbajnë një logo për shfaqjet e tyre. Kjo u lejon shikuesve të njohin lehtësisht kanalin, edhe nëse është hera e parë për të shikuar shfaqjen e tyre. Në mënyrë të ngjashme, mund të vendosni një logo në të gjitha videot tuaja duke përdorur opsionin "Tipi i kanalit tënd". Ky logon mund të jetë avatar i kanalit tënd, logoja e kompanisë suaj, ose ndonjë imazh me porosi që dëshironi të përdorni. Ju mund të vendosni logon në cepin e videove dhe ta bëni të dukshëm për një sasi të caktuar kohe ose gjatë kohëzgjatjes së videos.

Jep një video

Pavarësisht nga popullariteti juaj, gjithmonë do të gjeni se disa nga videot tuaja janë vazhdimisht në rritje në pikëpamje ndërsa të tjerët janë të mbërthyer në një numër të caktuar. Me "Feature of a video", ju mund të drejtoni shikuesit nga videot tuaja të shquara tek ato më pak të njohura. Kjo do të ndihmojë në rritjen e shikimeve të videove tuaja dhe më pas t'u jepni shikuesve tuaj materiale të reja për të mësuar nga ose për t'u argëtuar.

Nëse dëshironi të filloni të shfaqni kanalin ose videot tuaja, këtu është ajo që ju duhet të bëni:

  1. Hyni në llogarinë tuaj në YouTube dhe klikoni në "Cilësimet".
  2. Nën "Cilësimet e kanaleve", klikoni në "InVideo Programming."
  3. Kliko në "Tipar kanalin tënd" ose "Jep një video."
  4. Zgjidhni logon ose videon që dëshironi të shfaqni, pozicionin (p.sh., lart majtas, poshtë në të djathtë, etj.) Dhe kohën e shfaqjes.
  5. Kliko "Ruaj".
  6. Logo ose videoja juaj tani është paraqitur!

YouTube shumë i qetë lëshoi ​​InVideo Programming sikur ata kanë frikë funksion nuk do të jetë i dobishëm ose popullor. Sidoqoftë, me ndihmën e madhe të markës dhe rritjes së shikimit që ofron, Programimi në YouTube i InVideo patjetër do të bëhet një i preferuar në mesin e bizneseve dhe sipërmarrësve sot. Nëse jeni ende mjaft i hutuar se si të përdorni InVideo Programming, shikoni videon më poshtë.

Mos hezitoni dhe jepni këtë veçori në YouTube një provoni; ju mund të habiteni për dallimin që mund të bëjë për kanalin dhe videot tuaja!

Si të përdorni programimin YouTube InVideo

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë