YouTube Scheduler Video

Shkruar nga
Autoret e View2be

Caktimin e videos në YouTube

Shpesh ne i shohim oraret si të mundimshme ose një sherr si mendojmë dhe mendojmë se kemi kaq shumë gjëra për të bërë edhe pse kemi kaq pak kohë. Sidoqoftë, kur vjen puna për të postuar video në YouTube, oraret bëhen një veçori e madhe që duhet të ketë.

Pse ju duhet të përdorni YouTube Video Scheduler

La Programues i videos në YouTube është një tipar i madh që mund t'ju sjellë dobi në shumë mënyra. Disa nga avantazhet që ofron ajo janë:

Kurseni kohë- Ka ditë kur kemi aq shumë kohë në duart tona, ndërkohë që ka të tjerë kur përfundojmë të pyesin se sa kohë fluturon shpejt. Në vend të cramming uploads tuaj video gjatë ditëve të zënë, pse nuk kurseni kohë dhe relaksohuni si ju ngarkoni ato njëra pas tjetrës gjatë një dite të lirë?
Publikoni videot rregullisht, në kohë çdo herë dhe në kohën e shikimit të pikut-Publikimi i videove rregullisht është një nga mënyrat më të mira për t'u vënë re nga dy spiunët e Google dhe rojet e YouTube. Sigurohuni që videot tuaja gjithmonë publikohen në kohë duke i caktuar ato. Nëse doni të përfitoni më tej, programoni videot tuaja në kohën e ditës kur llogaritja e shikuesit në YouTube është në nivelin më të lartë.
Publikoni videot gjatë pushimeve-Vakacion dhe udhëtime bëhen për t'u lidhur me të dashurit, për të eksploruar vende dhe thjesht për të zbuluar. Nëse nuk doni që udhëtimet tuaja të ndërpriten ose të ndërhyjnë, atëherë ju duhet të përdorni Programues i videos në YouTube funksion.

Si të përdorni YouTube Video Scheduler

Para se të flasim për hapat për caktimin e videove në YouTube, është jetësore të dimë që kjo veçori aktualisht është në dispozicion vetëm për partnerët. Nëse nuk jeni ende një partner në YouTube, atëherë duhet të mësoni më shumë rreth saj nëpërmjet postës "Bëhuni një partner i YouTube".

Tani që është vendosur, le të shkojmë përpara në hapat që duhen marrë kur të vendosni video YouTube:

1. Hyni në llogarinë tuaj në YouTube.
2. Kliko në "Cilësimet e privatësisë" dhe zgjidh "Planifikuar".
3. Kliko në "Ngarko" dhe zgjidhni videon që dëshironi të ngarkoni.
4. Nën "Cilësimet e privatësisë", do të gjeni etiketën "Mbani privatë, më pas shko në publik më vonë". Atje mund të zgjidhni datën, kohën dhe zonën kohore kur doni që videot tuaja të jenë të arritshme për vëzhguesit tuaj dhe botën.
5. Zgjidhni një kategori, licencë YouTube dhe futni titullin, përshkrimin dhe etiketat për videon tënde.
6. Kliko "Ruaj".
7. Videoja jote është planifikuar tani!

Oraret normale mund të jenë dhimbje koke, por Programues i videos në YouTube funksion me siguri mund t'ju ndihmojë të shpëtoheni nga dhimbje koke. Jepni këtë tipar të ftohtë të provoni sot.

Shërbimi i vlerësimit të kanalit YouTube
Keni nevojë për një ekspert të YouTube për të përfunduar një vlerësim të thelluar të kanalit tuaj në YouTube dhe për t'ju siguruar një plan veprimi?
en English
X

Dikush nga Australia ka blerë
Abonentët e 100 YouTube
minuta 7 më parë

Dikush nga Ukraina ka blerë
5000 Shikimet e YouTube
minuta 12 më parë

Dikush nga Gjermania ka blerë
50 orët e shikimit në YouTube
minuta 42 më parë

Dikush nga Kanadaja ka blerë
Abonentët e 300 YouTube
minuta 13 më parë

Dikush nga Argjentina ka blerë
20 Komentet e YouTube
54 minutë më parë

Dikush nga Anglia ka blerë
Ndjekësit e 500 Twitch
1 orë më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
Abonentët e 1000 YouTube
minuta 24 më parë

Dikush nga Mbretëria e Bashkuar ka blerë
1000 Shikimet e YouTube
1 minutë më parë