3 Little Rahasia mun Pidio Viral

Ditulis ku
Pangarang View2be

viral Pidio

"Charlie bit ramo kuring," "Telepon Me, Meureun," na, nu panganyarna, "Gangnam Style". Kabéh ieu video viral yen, dina glance kahiji, moal bisa néangan sagala hal husus. Mangkaning, aranjeunna janten hits heboh, lalaki jutaan pamadegan, palanggan, sarta diunggah rébuan kali dina béda video-babagi jeung média sosial loka.

Ngan naon dilakukeun ku maranehna kabeh viral, sarta kumaha anjeun tiasa ngayakeun réplikasi kasuksésan maranéhna pikeun video Anjeun sorangan? Dinten, urang bakal nembongkeun tilu Rahasia nu bisa mantuan naekeun pintonan video anjeun sarta, upami dianggo bijaksana, tiasa kenop nyieun sagala video upcoming anjeun sarta nyalurkeun hiji kasuksésan lengkep!

#1 rusiah: Eusi Dupi Teu Sagala

A video viral henteu ngan ngeunaan eusi atawa suratna. Ieu ogé ngeunaan kumaha anjeun nampilkeun pesen na anu panongton udagan anjeun. Anjeun teu bisa ngaharepkeun mangga vegans nalika video anjeun ngeunaan chops domba. Kitu cenah, Anjeun kudu nyimpen di handap dina pikiran:

  • video Anjeun kudu jadi relevan sarta mantuan keur target panongton anjeun / konsumén.
  • Paduli topik anjeun, video Anjeun kedah ngandung sababaraha aspék nu sagala video populér gaduh kayaning musik, faktor shock, cuteness, sarta kawas.
  • Pernah poho ngaoptimalkeun judul video anjeun, pedaran, jeung tag.
  • Salawasna ngagunakeun gambar leutik éta duanana metot sarta ngagambarkeun bener tina eusi video anjeun.

Rusiah #2: Kudu di munggaran kana Sumebar Cinta nu

Mun anjeun teu cinta na babagi video anjeun, naha batur bakal ngalakukeun? Anjeun kudu nyandak inisiatif pikeun jalma nuturkeun, jadi meunang on tur mimitian babagi anu video anyar Hormat. Di dieu sababaraha tempat hébat kana ngalakukeun éta:

  • ramatloka anjeun
  • blog anjeun
  • blog urang lain urang (via tamu posting)
  • Anjeun rekening média sosial (Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, jsb)
  • Sawala
  • Surelek ka kulawarga, babaturan, jeung kenalan

#3 rusiah: Upami Sadaya Nabi gagal, Beuli Jalan anjeun mun Pidio Viral

Ieu ibu sadaya Rahasia lamun datang ka video viral. Nu katingali, teu unggal video viral ngagaduhan ka mana aranjeunna sacara alami. A loba di antarana sabenerna meuli jalan ka luhur. Percanten atawa henteu, sababaraha pausahaan luhur kayaning pamadegan ti Hollywood sabenerna make metoda ieu, teuing.

Dasarna, naon eusina didieu nyaeta meuli pamadegan, diaku, komentar, sareng lalanggan (pintonan anu pangpentingna). Sanajan metoda mucunghul janten nanaon tapi selingkuh, éta cara pikeun muka gerbang kasempetan pikeun kanal sareng video Anjeun upcoming. Ku méré video Anjeun dorongan hiji, anjeun bakal meunang kasempetan pikeun jadi diulas dina kaca imah YouTube sarta dibikeun pangakuan kayaning video paling ditempo dina minggu husus atawa kategori. Ieu akibatna ngabalukarkeun jalma nyungsi video Anjeun gampang, nu bisa ajakan ka ngalanggan channel anjeun sarta lalajo kaluar pikeun proyék-proyék Anjeun salajengna. Jadi waktos salajengna, anjeun moal kudu make tipe salah sahiji dorongan.

video viral henteu kabeh aranjeunna sigana, jeung anjeun pasti teu kedah méakkeun taun sarta rébuan bucks pikeun video anjeun ka terus rak pintonan. Anjeun ngan kudu pinter jeung strategi marketing Anjeun. Mertimbangkeun Rahasia kami dibagikeun sareng anjeun dinten, sarta masihan layanan YouTube kami hiji try; eta bisa ngan jadi konci pikeun kasuksesan ngantosan anjeun make eta.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube
en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago