301 Tampilan: rusiah Unfreezing anjeun YouTube Témbongkeun Count

Ditulis ku
Pangarang View2be

301 YouTube Tampilan

Lamun geus maké YouTube bari ayeuna, teras anjeun meureun geus encountered video sareng pintonan nyangkut dina 301. video ieu umumna tina pidio populér Jenis-viral musik, isu kontroversial, jeung kawas-mana ngagaduhan pintonan masif instan. Anjeun tiasa ngabejaan yén video meunang loba perhatian ti komentar, resep, tur henteu janten anu disproportionate dibandingkeun jeung 301 RSS counters maranéhanana anu némbongkeun.

Ayeuna, masalah didieu nyaeta anu teu sadaya jelema weruh naon alesan balik fenomena ieu téh. Pikirkeun eta. Sugan aya nu apal naha video paporit Anjeun atawa Anjeun nu nyangkut dina pintonan 301?

Nu Rusiah balik 301 Tampilan

Pikeun jadi lila, jalma geus diteundeun di nu poek naha jadi loba video lalaki nyangkut sakali video maranéhanana ngahontal 301 pintonan. Untungna, sataun ieu, si-Brady Haran of Numberphile-geus pinuh ditalungtik sarta tungtungna kapanggih kumaha na naha video nyangkut dina 301.

Di dieu teh video Brady geus datangna up sanggeus wawancara teleb jeung Ted Hamilton, manajer produk YouTube pikeun analytics:

http://www.youtube.com/watch?v=oIkhgagvrjI

video nu mangka sababaraha hal, tapi sugan leuwih pangpentingna nyandak catetan tina nu di handap:

  • Kabéh pintonan video meunang nepika ngahontal 300 geus diitung, paduli kumaha aranjeunna nu kaala.
  • Sanggeus pintonan 300, YouTube verifies sumber na kaaslian pintonan dumasar kana baku set na. Tampilan teu diitung sacara manual, sanajan.
  • Prosés verifikasi YouTube implements ngahasilkeun reureuh di nu Ngamutahirkeun tina pamadegan, akibatna hasilna pikeun nempo counters beku.
  • Naha 301 teu, nyebutkeun, 100 atanapi 200? Aya teu pira alesan iwal éta jumlah ditunjuk YouTube urang keur na kirang-atawa-sarua-mun kode.
Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube

Tips berharga pikeun Unfreezing YouTube Témbongkeun diitung

Ku kituna, ayeuna kami datang ka pang luhurna. Kumaha kahayang ngalakukeun kami ngadamel beku YouTube view counter ngamimitian ngajalankeun deui? Dasarna, anjeun ngan boga dua pilihan:

  • Ngadagoan counter mun unfreeze ku sorangan. Gumantung kana sababaraha faktor, ieu butuh mana ti dinten ka leuwih ti saminggu. Sanajan eta bisa jadi excruciatingly nyeri ngadagoan, lakukeun sangkan nyokot bieu usaha sagala na can tangtu teu merlukeun anjeun méakkeun duit.
  • Meunang pintonan YouTube ti View2.be. Lamun hayang nempo counter anjeun ka unfreeze gancang, geus meunang pintonan YouTube nyaéta pilihan hadé. Henteu ngan baris anjeun meunang kaluar ti pintonan 301 of doom tapi Chances anjeun lalaki diulas dina kaca imah YouTube urang ogé bakal nambahan. Ieu salajengna bakal mantuan anjeun kampanye anjeun pikeun meunang leuwih pamadegan, diaku, komentar, lalanggan, ngawujud, sarta jualan. Dina nutshell hiji, lalaki pintonan baris mantuan anjeun bisnis ngamekarkeun, husus proyék video pamasaran Anjeun.

Mun nu geus kaliwat, sadaya Anjeun bisa ngalakukeun anu heran naha video Anjeun nu nyangkut dina 301 pintonan, ayeuna, anjeun tiasa nyieun hiji perobahan. Masihan video Anjeun hiji dorongan nice ku sia bébas atawa premium pintonan YouTube ti View2.be kiwari!

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube
en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago