5 Cara pikeun Ngamajukeun Channel anjeun luar YouTube

Ditulis ku
Pangarang View2be

Gaining bintik luhur di YouTube dina watesan palanggan sarta pintonan téh tugas tangguh keur ngalengkepan. Ieu hususna leres lamun geus ngan nembe dibuka channel YouTube Anjeun. Sanajan climbing nu YouTube popularitas tangga bisa jadi teuas, éta Tapi mungkin. Tangtu, keur ngalengkepan karya sapertos ieu, anjeun bakal kedah ngamajukeun channel sareng video YouTube Anjeun saloba mungkin. Saterusna, anjeun kudu diajar tina pangalusna métode promosi YouTube jeung parabot luar tina situs video-babagi téa.

Dimana Kudu Anjeun Ngamajukeun YouTube Pidio anjeun?

Ku kituna, naon promotion strategi kedah Anjeun pake pikeun naekeun pintonan YouTube video Anjeun ', diaku, sarta komentar?

Siaran pérs

Lamun nuju ngajalankeun hiji bisnis atawa organisasi nirlaba, mangka anjeun bisa hayang nyieun siaran pers na ngalebetkeun ka directories PR reputable. siaran pers anjeun kudu kaasup informasi alus patali jeung tujuan organisasi anjeun, nembe dijieun channel YouTube, jeung jejer video anjeun bakal tackle.

Artikel jeung Tamu Posts

Lamun nyieun video nawarkeun informasi ngeunaan niches husus, produk, atawa layanan, teras nyieun artikel complimentary sarta tulisan tamu jeung ngirim ka situs alus-ranking bakal pilihan hébat. Lamun anjeun ngalakukeun, tangtu, anjeun kudu apal kana salawasna kaasup ngaran organisasi anjeun sarta tumbu ka channel YouTube anjeun kana kotak sumberdaya anjeun atanapi pangarang bio.

video Website

Pikeun boga usaha pemula maké pamasaran video salaku alat primér, YouTube geus leuwih ti cukup. Bari éta leres nu bakal geus bisa ngahontal kaluar ka jutaan jalma kalawan ukur channel YouTube anjeun, gaduh ramatloka video bakal salajengna dilegakeun jangkauan Anjeun. Malah, leuwih hadé, ramatloka video Anjeun bisa ngawula sababaraha tujuan séjén. Anjeun tiasa make salaku hiji dewan pengumuman keur sagala parobahan perusahaan bisa nerapkeun sarta salaku toko keur sagala produk atawa jasa anjeun bisa jadi maturan.

Blog

Gaduh blog dimana anjeun masangkeun apdet ngeunaan perusahaan tur channel YouTube anjeun kacida mangpaat. Kalawan blog, anjeun moal kudu nyieun tulisan pisan panjang. Rada sabalikna, anjeun bisa kalayan gampang bisa nulis hiji ayat per pos pikeun ngajelaskeun video anyar Anjeun. Gaduh ramatloka na blog bisa sigana konyol saprak duanana sigana boga fungsi anu sarua. Sanajan kitu, blog condong boga ngarasakeun leuwih resep gaul, nu mayoritas pamaké resep. Kalawan blog, Anjeun ogé bisa mibanda cara séjén pikeun komunikasi sareng pengikut video Anjeun sakumaha blog hayu pamaké ninggalkeun komentar on tulisan.

Media Sosial

YouTube geus meunang jutaan nu datang unggal poé. Najan kitu, saurang ogé bisa mungkir kanyataan yén média sosial lianna, utamana Facebook jeung Twitter, boga puluhan jeung ratusan jutaan pamaké nu asup ka rekening maranéhanana ampir unggal poe, belanja mana ti sababaraha menit sababaraha jam. Lamun hayang nyieun badag dina YouTube, Anjeun kudu make pangaweruh ieu kaunggulan Anjeun. Maksudna ngomong kudu numbu akun YouTube anjeun ka akun média sosial anjeun séjén pikeun gampang tetep di kabaran ku palanggan Anjeun. Ngirimkeun Tumbu video anjeun ka loka bookmarking kayaning Digg na Delicious ogé bakal aya mangpaatna.

Aya nyatu cara pikeun mastikeun yén anjeun meunang salaku loba perhatian anjeun mikahayang kana YouTube. Sanajan kitu, salah sahiji cara pangalusna nyaeta ngamajukeun video Anjeun di luar YouTube sorangan. Méré strategi kampanye kami dibagikeun sareng anjeun dinten hiji try, sarta aranjeunna pasti bakal masihan anjeun dorongan anjeun loba-diperlukeun.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube
en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago