Blog

301 YouTube Tampilan

301 Tampilan: rusiah Unfreezing anjeun YouTube Témbongkeun Count

22nd April 2015

Upami anjeun parantos nganggo YouTube sakedik ayeuna, maka anjeun panginten parantos ngalaman pidéo kalayan pintonan anu nyangkut dina taun 301. Pidéo ieu umumna mangrupikeun jinis musik populer - pidéo musik viral, masalah kontroversial, sareng anu sami-anu ngagaduhan pandangan masif instan . Anjeun tiasa nyaritakeun yén pidéo na janten seueur perhatian kumargi koméntar, suka, sareng […]

viral Pidio

3 Little Rahasia mun Pidio Viral

20th April 2015

"Charlie ngegel ramo," "Telepon Kuring, Mungkin," sareng, paling anyar, "Gangnam Style." Sadaya ieu mangrupikeun pidéo viral anu, dina pandangan heula, panginten henteu sapertos anu istimewa. Sanaos kitu, aranjeunna janten hits anu pikasieuneun, kéngingkeun jutaan pandangan, palanggan, sareng unggah rébuan kali dina ngabagi pidéo sareng situs média sosial. Ngan anu ngajantenkeun aranjeunna sadayana viral, sareng […]

Lalaki Down jeung jorok jeung Video Editor YouTube

28th Maret 2015

Pikeun janten YouTuber populér, anjeun kedah gaduh pidéo anu hébat, mereun, sareng tiis. Nanging, pikeun nyiptakeun pidéo sapertos kitu, anjeun peryogi editor video anu sami ageung. Hiji-hijina masalahna nyaéta kaseueuran éditor pidéo ayeuna lumayan mahal, anu pang mirahna antara sababaraha ratus dolar sarébu dolar. Untungna, YouTube parantos ngajantenkeun […]

Video vs Web vidéo: Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun Nyaho

27th Maret 2015

Aya sababaraha hal anu anjeun kedah nimbangkeun nalika nyiptakeun pidéo pikeun YouTube. Salain tina nyobaan ngahasilkeun kontén anu anjeun pikir anu dicita ku palanggan target, anjeun ogé kedah yakin yén pidéo anjeun cocog pikeun ditingali online. Percanten atanapi henteu, kasalahan paling umum produser pidéo YouTube […]

5 Cara pikeun Ngamajukeun Channel anjeun luar YouTube

25th Maret 2015

Kengingkeun titik top di YouTube dina hal palanggan sareng pandangan mangrupikeun padamelan anu sesah kanggo dilakukeun. Ieu leres leres upami anjeun nembé ngaluncurkeun saluran YouTube anjeun. Sanaos naék kana tangga popularitas YouTube panginten sesah, éta tiasa dimungkinkeun. Tangtosna, pikeun ngahontal prestasi anu sapertos kitu, anjeun kedah […]

YouTube Video Akad Nikah Perkara

24th Maret 2015

Nalika nyiptakeun pidéo YouTube, bagian atanapi bagian naon anu anjeun paling pokkeun? Upami éta ngan ukur kualitas pidéo sareng pendapatan anjeun bakal nampi anu anjeun perhatoskeun, maka anjeun ngalakukeun kasalahan ageung. Dinten ayeuna, kalayan YouTube janten bumi jutaan pangguna, anjeun kedah nyanghareupan rébuan […]

Kumaha Janten hiji Vlogger suksés di shortest Mungkin Time

16th Nopémber 2012

Kalayan pidéo sareng situs bagi-bagi vidéo teras-terasan ngembang popularitas, aya sakedik mamang kunaon jalma-jalma parantos ngamimitian ngiringan blog normal pikeun ni'mat vlogs. Vlog parantos kabuktosan teras-terasan yén interaksi pribadi sareng langsung-ampir-ampir, dina hal ieu-kéngingkeun réspon anu langkung saé ti pemirsa. Kumaha carana usaha sareng pengusaha henteu hoyong nganggo éta salaku pangungkit sareng […]

YouTube Video Scheduling

YouTube Video Scheduler

15th Nopémber 2012

Seringna, urang ningali jadwal salaku masalah atanapi repot nalika mikir sareng ngaraos yén seueur hal anu kedah dilakukeun sanaos gaduh waktos anu sakedik. Nanging, upami ngeunaan nyebarkeun pidéo dina YouTube, jadwal janten fitur anu saé. Naha Anjeun Kedah Nganggo Penjadwal Pidéo YouTube Penjadwal pidéo YouTube nyaéta […]

populér Vlogger

Nyalin Vloggers Popular: Kumaha atuh eta The Katuhu Jalan

9th Nopémber 2012

Ieu panginten mangrupikeun hiji topik panas dina vlogging anu kedah urang diskusikeun. Tingali, nalika aya pidéo anu anyar (bayangkeun nyancat, jeruk anu ngaganggu, sareng "Gaya Gangnam"), seueur jalma janten hoyong pisan luncat kana bandwagon popularitas, sering maok pidéo anu populér sareng unggah kana saluran nyalira. . Aranjeunna […]

YouTube Invideo Programming

YouTube InVideo Programming: Kaluar jeung papatong, Dina jeung New

1st Nopémber 2012

Pamasaran YouTube teras-teras ngembang salaku strategi favorit di kalangan pemasar ayeuna. Ieu henteu tiasa disingkahan sabab YouTube sacara teras-terasan narik sakedik patalimarga sareng pangikut, berkat rupi-rupi bahan hiburan sareng pendidikan anu tiasa dipendakan di dinya. Sedengkeun pamasaran YouTube kabuktosan janten alat anu manpaat pikeun naekeun bagian handap […]

en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago