kabijakan privasi

kawijakan privasi Ieu susunan kaluar kumaha View2.be jeun ngajaga inpormasi wae nu masihan View2.be mun anjeun migunakeun ramatloka ieu.

View2.be komitmen pikeun mastikeun yén privasi anjeun dijaga. Upami urang nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi anu tangtu pikeun anjeun tiasa dikenal nalika nganggo halaman wéb ieu, maka anjeun bakal yakin yén éta ngan bakal dipaké saluyu sareng pernyataan privasi ieu.

View2.be tiasa ngarobah kawijakan ieu ti waktos ka waktos ku ngamutahirkeun halaman ieu. Anjeun kedah parios halaman ieu tina waktos ka waktos pikeun mastikeun yén anjeun senang kalayan aya parobihan. Kawijakan ieu efektif ti mimiti 1 Pébruari 2012.

Keur naon urang ngumpulkeun

Urang bisa ngumpulkeun informasi di handap ieu:

  • Ngaran na pakasaban judul
  • kontak informasi kaasup alamat surélék
  • informasi demografi saperti postcode, karesep jeung kapentingan
  • inpo nu sejenna nu sasuai pikeun survey customer jeung / atawa nawaran

Keur naon urang ngalakonan jeung informasi we ngumpulkeun

Urang merlukeun informasi ieu ngarti kaperluan Anjeun sarta méré Anjeun sareng ladenan leuwih alus, sarta hususna pikeun alesan di handap ieu:

  • catetan buruk internal.
  • Urang bisa make informasi pikeun ngaronjatkeun produk jeung jasa urang.
  • Urang bisa périodik ngirim surelek promosi ngeunaan produk anyar, nawaran husus atawa inpo sejenna nu urang mikir Anjeun bisa manggihan metot ngagunakeun alamat surelek nu geus disadiakeun.
  • Ti jaman ka jaman, urang ogé bisa ngagunakeun informasi Anjeun ka kontak Anjeun pikeun tujuan panalungtikan pasar. Urang bisa ngontak anjeun ku email, telepon, fax atawa mail. Urang bisa make informasi ka ngaluyukeun website nurutkeun kapentingan Anjeun.

kaamanan

Urang komitmen ka mastikeun yen informasi Anjeun aman. Dina raraga pikeun nyegah aksés diidinan atawa panyingkepan, urang geus nunda dina tempat prosedur fisik, éléktronik jeung managerial merenah pikeun safeguard jeung ngamankeun informasi we ngumpulkeun online.

Kumaha ieu kami nganggo cookies

A cookie mangrupakeun file leutik nu miwarang idin pikeun ditempatkeun dina hard drive komputer anjeun. Sakali anjeun satuju, file ieu ditambahkeun jeung cookie mantuan nganalisis lalulintas web atanapi ngidinan Anjeun nyaho mun anjeun didatangan situs tangtu. Cookies ngidinan aplikasi wéb pikeun ngabales ka anjeun salaku individu. Aplikasi wéb tiasa tukang ngaput operasi -na pikeun kaperluan anjeun, diaku sarta henteu janten ku ngumpul na remembering informasi ngeunaan preferensi Anjeun.

Ieu kami nganggo lalu lintas log cookies pikeun ngaidentipikasi nu Kaca nu dipake. Ieu mantuan urang nganalisis data ngeunaan lalu lintas kaca web sarta ngaronjatkeun website urang dina raraga tukang ngaput ka kabutuhan customer. Urang ngan make informasi ieu pikeun tujuan analisis statistik terus data anu dipiceun tina sistem.

Gemblengna, cookies mantuan kami nyadiakeun Anjeun sareng ramatloka hadé, sangkan urang keur nangkep Kaca nu manggihan mangpaat jeung nu henteu. A cookie dina no way méré urang aksés ka komputer atawa informasi wae ngeunaan anjeun, lian ti data anjeun milih babagi kalawan kami.

Anjeun tiasa milih pikeun nampa atawa nolak cookies. Paling web panyungsi otomatis nampa cookies, tapi anjeun biasana bisa ngaropéa setting panyungsi anjeun pikeun nampik cookies lamun resep. Ieu bisa nyegah anjeun ti nyokot kauntungan pinuh ku website.

Tumbu ka situs web séjén

website urang bisa ngandung tumbu ka situs web séjén interest. Tapi, sakali anjeun geus dipaké tutumbu ieu ninggalkeun loka urang, Anjeun kudu dicatet yén urang teu boga kontrol nu mana wae nu leuwih nu website séjén. Ku alatan éta, urang teu bisa tanggung jawab pikeun panyalindungan jeung privasi nu mana wae informasi nu nyadiakeun whilst ngadatangan loka saperti jeung loka saperti teu diatur ku pernyataan privasi ieu. Anjeun kudu laksana caution jeung kasampak di pernyataan privasi lumaku ka website di tanya.

Ngadalikeun inpo pribadi Anjeun

Anjeun bisa milih pikeun ngawatesan kumpulan atawa pamakéan inpo pribadi Anjeun dina cara di handap ieu:

  • iraha wae Anjeun dipenta pikeun ngeusian dina bentuk dina website, néangan kotak nu bisa klik ka nunjukkeun yén anjeun teu hayang informasi bisa dipaké ku saha bae pikeun tujuan marketing langsung
  • lamun samemehna geus sapuk pikeun urang ngagunakeun informasi pribadi anjeun keur kaperluan pamasaran langsung, anjeun bisa ngarobah pikiran anjeun iraha wae ku cara nulis atawa emailing kami di [email dijaga]

Urang moal ngajual, ngadistribusikaeun atawa ngajakan inpo pribadi Anjeun ka pihak katilu kajaba urang boga idin Anjeun atawa diwajibkeun ku hukum pikeun ngalakukeunana. Urang bisa make inpo pribadi Anjeun pikeun ngirim anjeun informasi promosi ngeunaan pihak katilu nu urang mikir Anjeun bisa manggihan metot lamun ngabejaan urang nu hayang ieu lumangsung.

Lamun percaya nu mana wae nu informasi urang nyekel dina anjeun salah atawa teu lengkep, mangga nulis atawa surélék urang pas mungkin, di alamat di luhur. Kami baris promptly ngabenerkeun nu mana wae nu informasi kapanggih jadi salah.

en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago