Lalaki Down jeung jorok jeung Video Editor YouTube

Ditulis ku
Pangarang View2be

Pikeun jadi YouTuber populér, anjeun bakal kedah gaduh video Heboh, mereun, sarta tiis. Najan kitu, nepi ka nyieun video misalna, anjeun bakal kedah hiji redaksi video disarengan hébat. Hijina masalah éta paling video rai dinten anu rada pricey, cheapest mimitian ti sababaraha ratus dollar sarébu bucks. Untungna, YouTube geus nyieun aya pangropéa haratis sareng fitur-dipak.

6 Hirup Anjeun Dupi Naha jeung Video Editor YouTube

Urang kabeh terang, anu pangropéa video mangrupakeun alat pikeun enhancing katingal sakabéh tur ngarasakeun tina video urang. Sanajan kitu, naon kahayang anjeun tiasa ngalakukeun kalawan editor pituin YouTube urang?

Motong sarta ngagabung Pidio

Oftentimes, anjeun bakal manggihan yén hiji video husus panjang teuing atawa nu peryogi sababaraha video keur hadé ngagambarkeun pesen anjeun. Di instansi misalna, éta bakal paling mangpaat ngagunakeun motong jeung ngagabung fitur. Anjeun saukur tiasa motong bagian tina video nu manggihan paling mangpaat jeung metot lajeng ngagabung aranjeunna dina Kala anjeun pikeun nyieun hiji video lemes-ngalir tur entertaining.

Muterkeun na nyaimbangkeun

Aya dua masalah utama pamaké YouTube sapatemon sawaktos keur ngerekam video kalayan smartphone a: video nu boga salah atawa orientasi na nyaeta ngaruat. Duanana masalah ngadamel video nu unappealing komo bangor. Untungna, duanana masalah ieu harese dibereskeun ku redaktur YouTube. Ku ngaklik on klip video, anjeun bisa kalayan gampang muterkeun na nyaimbangkeun video Anjeun. Ngan panginget a, sanajan: alat stabilisasi ngan ngalakukeun jadi loba. Mun video Anjeun teuing ngaruat, produk ahir kénéh baris némbongkeun sababaraha shakiness.

Saluyukeun cahaya tur Warna

Cahaya jeung warna anu dua elemen anu ngawangun mood sareng atmosfer video. Mun klip atah Anjeun teu ngagambarkeun nu ambience rék ka boga, mangka anjeun bisa hayang ningkatkeun video Anjeun ku ngagunakeun parabot adjustment lampu na warna.

tambahkeun Balukar

Aya dua jenis épék dina video redaktur YouTube anjeun bisa ngagunakeun, nyaéta, efek video jeung épék transisi. Keur épék video sakabéh, sababaraha pilihan Anjeun nyaéta:

  • Pixelate
  • Hideung bodas
  • Sepia
  • kartun

Pikeun transisi, sababaraha épék anjeun gaduh dina pembuangan anjeun nu di handap:

  • Crossfade
  • nyeka
  • blinds diagonal
  • Crossblur

Nambahkeun hiji soundtrack, Judul, sarta Tulisan

Sakapeung, anu soundtrack smartly-ngangkat ngajadikeun dunya bédana. Sugan éta salah alesan naha moviemakers méakkeun ratusan jeung rebuan dollar pikeun ngahasilkeun soundtracks aslina. Mun anjeun teu mibanda musik sorangan, anjeun tiasa milih salah sahiji ti perpustakaan musik dipak YouTube urang. Ngan tetep dina pikiran, sanajan, yén mun anjeun ngalakukeun nganggo saurang ti perpustakaan, video Anjeun otomatis bakal ineligible pikeun monetization. Kumisan ti soundtrack, Anjeun ogé bisa kalayan gampang nambahkeun hiji judul nice jeung sks ka video Anjeun, mere eta hiji ngarasakeun ampir cinematic.

Ngundeur pidio anjeun

Ngan janten jelas, anjeun moal bisa langsung ngundeur video nu mibanda sanésna. Sanajan kitu, sakali video Anjeun diolah, anjeun bakal boga opsi pikeun ngundeur sapotong rengse Anjeun. Ngamangpaatkeun fitur ieu pikeun rujukan hareup tur pamakéan.

Kalawan sakabeh jalma fitur nifty, anu video redaktur YouTube ngabuktikeun janten rada di alat gunana, utamana pikeun maranéhanana anu hoyong edit video maranéhanana dina lebet nu. Masihan hiji try, sarta masihan video Anjeun hiji dorongan nice dina penampilan jeung, konsékuénsina, pamadegan.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube
en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago