Video vs Web vidéo: Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun Nyaho

Ditulis ku
Pangarang View2be

Aya sakeupeul hal nu peryogi mertimbangkeun nalika nyieun video pikeun YouTube. Kumisan ti nyobian pikeun ngahasilkeun kandungan nu pikir konsumén target Anjeun keur pilari, Anjeun ogé kudu pastikeun yén vidéo anjeun luyu pikeun nempoan online.

Percanten atawa henteu, kasalahan paling umum produser video YouTube ngadamel nyaeta aranjeunna nyieun video tanpa panongton maranéhanana di pikiran. pemirsa Tradisional anu vastly béda ti pemirsa online, jadi Anjeun kudu jadi tinangtu lamun nyieun video. Teu yakin kumaha aranjeunna benten? Muhun, kiwari, anjeun bakal manggihan kahayang kumaha panongton online anu béda jeung naon anu geus maneh mun nyieun video Anjeun hiji web video sampurna.

4 ciri Unik of Web Videos

Mun rék ngahurungkeun video Anjeun kana video web hébat, utamana hiji nu boga poténsi tinggi keur hiji video YouTube luhur, mangka anjeun kudu tetep hal di handap ieu dina pikiran:

Approach lugas

video Web halah jadi lugas. Anjeun kudu hadir bisi anjeun mimiti on lamun rék nyekel perhatian panongton anjeun. Nyieun judul daring, pesen singket, sarta patarosan pamikiran-provoking na conclusions aya pakewuh tetep panongton anjeun panasaran tur ningali maju pikeun leuwih lengkep.

Nalika nyieun video pikeun Sebaran online, Anjeun kudu nyorot seratan konci anjeun sarta masihan conto acan jelas pondok. Mun rék nawiskeun informasi deui, lajeng bet kitu dina pedaran video anjeun. Mun pemirsa diangkat patarosan anu waleran teu langsung disadiakeun dina video anjeun, lajeng bakal jadi pangalusna boh langsung aranjeunna ka video leuwih luyu (preferably Hormat) atanapi masihan aranjeunna katerangan teleb.

presentasi basajan

video nu biasa condong turutan storyline a, kalawan karakter, masalah, sarta solusi dibere individual tur kalawan jumlah ample waktu dipake ngahalangan. A Asép Sunandar Sunarya rupa épék pikeun cahaya, sora, jeung grafik anu ogé dipaké pikeun ningkatkeun katingal sarta ngarasakeun pilem. Rada sabalikna, video web turutan "Kesederhanaan nyaéta kaéndahan" aturan. Éta hartina lamun nuju bade nganggo épék pikeun transisi, naskah, jeung kawas, anjeun kudu balik pikeun halus na minimal. Rék panongton online Anjeun bade difokuskeun pesen anjeun, sangkan anjeun teu hayang ngaganggu atawa ngaganggu aranjeunna kalayan cahaya anjeun, sora, jeung pangaruh visual.

Bari di video nu biasa, sora leuwih mindeng pikaresep, dina video web, némbongkeun diri anjeun nyarita bakal hadé. Ieu mun ngantep pemirsa tingali saha anjeun-cara komunikasi jeung meunang ngadeukeutan ka konsumén udagan anjeun sarta mangtaun trust maranéhanana.

pondok Lilana

video Web umumna pondok, jeung panjangna idéal biasana bohong mana antara dua jeung sapuluh menit. Bari sahingga bisa hirup kalawan pondok, ieu geus jadi standar sakumaha pemirsa online condong mibanda untaian pondok tina kasabaran. Ieu oge alesan naha anjeun kudu jadi lugas nalika delivering eusi Anjeun. Mun hayang ngagunakeun bubuka tur nutup klip, pastikeun sangkan aranjeunna pondok tur meunang ka haté suratna anjeun sakumaha rusuh jéntré.

Ogé tetep dina pikiran yén sababaraha detik mimiti video anjeun kacida krusial, jadi pastikeun maranéhna digunakeun pikeun enticing pemirsa sarta encouraging aranjeunna pikeun lalajo video Anjeun sakuliah.

metadata citakan

SEO mangrupa bagian integral video web, sanajan loba Birokrat video, utamana YouTubers, mindeng malire atawa poho aranjeunna. Pikeun ngajamin yén eusi anjeun bakal gampang jadi diaksés ngaliwatan maluruh, Anjeun kudu ngaoptimalkeun metadata Anjeun. Ieu ngawengku incorporation tina kecap konci target Anjeun dina judul video anjeun, tag, sarta pedaran. Saloba mungkin nulis sahanteuna hiji ayat pikeun pedaran Anjeun, mere data ample ngeunaan lingkup video tur kaasup saloba konci sakumaha alami mungkin.

Web na YouTube video geus dipelak sarta terus tumuwuh masih salaku formulir anyar hiburan, atikan, sarta iklan kiwari. Mun rék nyekel up kalawan pamadegan di luhur, mangka anjeun kudu jadi kacida informed sarta nyaho kahayang web sareng video Anjeun YouTube kedah entail. Paké naon nu tos diajar di dieu sarta nitenan éta anjeun nyieun video upcoming Anjeun.

Jasa Evaluasi Saluran YouTube
Naha anjeun peryogi ahli YouTube pikeun ngalengkepan évaluasi jero saluran YouTube anjeun & nyayogikeun anjeun rencana aksi?
Kami nyayogikeun ahli Jasa Evaluasi Saluran YouTube
en English
X

Batur ti Australia Geus Dibeuli
Palanggan 100 YouTube
menit 7 ago

Batur ti Ukraina Geus Dibeuli
5000 YouTube Tampilan
menit 12 ago

Batur ti Jerman Geus Dibeuli
50 YouTube Watch Jam
menit 42 ago

Batur ti Kanada Geus Dibeuli
Palanggan 300 YouTube
menit 13 ago

Batur ti Argentina Geus Dibeuli
20 YouTube Koméntar
54 menit ago

Batur ti Inggris Geus Dibeuli
500 kedutan pengikut
1 hour ago

Batur Ti Britania Raya Geus Dibeuli
Palanggan 1000 YouTube
menit 24 ago

Batur ti Britania Raya Geus Dibeuli
1000 YouTube Tampilan
1 menit ago